Работа с мен

ТЕТА хийлинг - път към скрития потенциал на твоето подсъзнание

ТЕТА хийлинг програма

Промяната е процес, който протича за различно дълго време при различните хора. Не е възможно да се предвиди предварително колко време е нужно на един човек за да разреши проблемните обстоятелства в живота си. Месечната програма е една отлична възможност за хора, които са готови да направят цялостна промяна в живота си. 

Изцелителният процес върви не в линейна посока, а в дълбочина. За да достигне човек до коренните си проблеми, до най-чувствителните и болезнени теми, е нужно той да е подготвен и целенасочен. Подсъзнанието пази своята информация и позволява на човек да види най-дълбоките места в подходящото време.

3 месеца е достатъчно време за една промяна на менталната нагласа, начина на мислене и създаване на нова цел и посока в живота. В тримесечната програма имаме фокус в работата над проблема, правим ТЕТА хийлинг сесия на всеки 10 дни. Между сесиите човек получава подкрепящи задачи, които да подпомогнат изцелителния процес и води дневник.

Работа с мен

Стъпките, през които трябва да преминете, за да изградим едни успешни съвместни отношения:

Първа стъпка към работа с мен е опознавателна среща. След като направите запитване за нея, ще получите кратка анкета, която да попълните. Тази информация ще ми даде възможност да се запозная предварително с проблемните обстоятелства в живота ви, което ще спести взаимно време. Опознавателната среща е 20 лв. За всяка следваща консултация се заплаща 80 лв 30мин.

Това е еднократно направена ТЕТА хийлинг сесия, която ще Ви
даде възможност да усетите как работи метода и дали това е вашият начин за промяна. Сесията продължава два часа и цената е 200 лв. За да ангажирате вашия час е необходимо да заплатите сесията предварително.

Нашите програми

Вариант 1: Пробуди сърцето си
Вариант 2: Отвори сърцето си
Вариант 3: Опознай сърцето си

Това е базовата програма, която е подходяща за хора, които за първи път се докосват до личностно и духовно развитие. Работата над себе си в тази програма, ще ви даде възможност да разберете себе си и защо животът ви е поднесъл толкова трудни обстоятелства и предизвикателства.

 • Ще научите да разпознавате своите чувства, емоции и връзката между тях и програмираното от тези чувства поведение, което ви ограничава и саботира в живота.
 • Ще разберете кои са базовите ви нужди и как сте се научили да ги удовлетворявате .
 • Ще имате възможност да постигнете изцеление на страх, обида, съжаление, отхвърляне, желание за отмъщение, блуждаещи и натрапчиви мисли и спомени.
 • Ще започнете изцелителен процес на връзките между вас и родителите, бившите партньори, любими за вас хора, които вече не са в живота ви.
 • Ще започнете да разпознавате пороците и добродетелите и как те участват във висшия смисъл на живота ви.
 • Ще научите как трудностите, загубите и страданията са ваши учители в живота и ще се научите как да ги освободите, за да продължите да учите мъдрост, житейски опит и добродетели по градивен, любящ и положителен начин.
 • Ще придобиете познание, увереност и вътрешна сила, които ще отворят очите ви за нови възможности в живота за израстване и развитие.
 • Ще придобиете мъдрост как да създавате любящи и хармонични отношения с близките на сърцето ви хора.
 • Ще станете по-осъзнат, разбиращ човек , способен да поеме контрол над живота и съдбата си.

Цена – 800 лв, плащането се извършва на месечна база, в началото на започване на месеца.
Една сесия в месеца

Това е програма, която при едно постигнато базово ниво в себепознанието ще ви отведе в по-дълбоките нива на вашата човешка същност и подсъзнание.

 • Ще имате възможност да се задълбочите във връзките, които съществуват във вашето родословно дърво и кои са проблемните места, които имат нужда от преподреждане, изцеление, ново разбиране и промяна.
 • Ще разберете че може да изцелите не само себе си, но и родословното си дърво.
 • Ще имате възможности да работите над предаващи се в рода обети, клетви, благословии и проклятия, които ви ограничават в живота.
 • Ще опознаете още в по-голяма дълбочина себе си и ще научите как да привлечете своята сродна душа, да се освободите от хронични болести и дълбоко вкоренени вредни навици- тютюнопушене, алкохол и други, за които не сте намерили все още решение.
 • Тук ще имате възможност да направите изцеление на зачатието, вътреутробния период и раждането си, които са моментите на първия контакт на човек с живота и често са наситени с негативни и травматични преживявания, които са запазени в човек не в спомените, а на клетъчно и ДНК ниво.
 • Тази дълбока трансформация, ще ви покаже света и вашите възможности в него по съвсем нов и вдъхновяващ начин.

Цена – 1000 лв, плащането се извършва на месечна база, в началото на започване на месеца.

Две сесии в месеца + подкрепящи задачи

Тази програма е за хора с опит в личностното си и духовно развитите, които са наясно със себе си и вече вървят в своя път на промяна.

 • В тази програма ще получите подкрепа за това да разберете коя е вашата житейска мисия и да поставите ваши цели и желания, да достигнете до познание за висшия аспект на смисъла на вашия живот тук и сега и да поемете контрол над това как учите висшите си уроци.
 • В колективното съзнание има много силно убеждение че висшето израстване става по трудния и болезнен начин.
 • Тук ще научите как да преминете към учене във високия спектър на вибрациите на чувства и преживявания свързани с радост, щастие и любов.
 • Ще разберете какво е духовна и абсолютна свобода и как да я постигнете в живота си.
 • Ще видите истинското си Аз и ще имате възможност да го опознаете и обикнете, да се свържете с дълбоката мъдрост вътре във вас, да интегрирате в живота си качествата, дарбите и талантите, които притежавате, да се свържете дълбоко и силно с Висшата сила и да станете съ-Творец на живота си.
 • Ще получите инструменти, които ще можете да интегрирате занапред в живота си и да бъдете балансирани, устойчиви и свободни.

Цена на програмата- 1200 лв, плащането се извършва на месечна база, в началото на започване на месеца.
Три сесии + подкрепящи задачи + бонус време с мен

Ценовалиста

Плащането се извършва на месечна база, в началото на започване на месеца.

Вариант 1: Пробуди сърцето си

800лв

Вариант 2: Отвори сърцето си

1000лв

Вариант 3: Опознай сърцето си

1200лв